Az online fogászati asszisztens

Belépés

Jelszó helyreállítás


Regisztráció páciensként Regisztráció szakemberként, intézményként Change to English

Regisztráció

Otthoni fogfehérítő módszerek

  • 2020-06-11 15:53:47

Ebben a cikkben az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, a fogfehérítés világába szeretnélek bevezetni, de első sorban nem a hagyományos rendelői fogfehérítésre térnék ki, hanem a sokak által használt otthoni módszerek veszélyeire, valamint szeretnék neked ajánlani néhány olyan otthoni megoldást, amely optikailag világosítja a fogakat anélkül, hogy ártalmas lenne.

Egy fogtechnikus komfortzónája

  • 2020-05-13 16:55:49

Egy olyan területe az életünknek amiben jól érezzük magunkat,  a megszokott módon éljük a minden napjainkat. Kiegyensúlyozottak vagyunk, szabályozott rutinnal teljesítünk a munkában, iskolában és amellett a szabadidőnket is eltöltjük, általában pihenéssel. De a komfortzóna mérete és tartalma bővíthető.  A fejfánkon a két évszám között mi lesz? Üresség vagy tartalom? A megszokott egy idő után unalmas, de annak aki ennél többre vágyik töltse meg tartalommal!

Mit mutasson magából egy fogászati rendelő a koronavírus idején?

  • 2020-04-20 22:06:37

A koronavírus járvány miatt sok fogorvosi rendelő bezárt, és a nyitva tartók is csak sürgősségi esetben szolgáltathatnak. A helyzet egyáltalán nem könnyű és sokakban okoz szorongást vagy tanácstalanságot, ezért adunk néhány ötletet, hogy az alapokon túl mire érdemes egy fogászatnak ilyenkor figyelnie marketing és kommunikációs szempontból.

Mi az a Fogkő?

  • 2020-04-07 18:48:09

A Fogászvilág küldetésének tekinti, hogy a Fogászvilágot látogató páciensek számára bemutassuk a különböző fogászati szakemberek munkáját, hogy ez által a páciensek egyre jobban megismerjék a szakemberek által nyújtott szolgáltatásokat és egészségtudatos döntéseket tudjanak hozni a jövőben. Ezen a héten Hlíva Mercédesz fogászati asszisztens és dentálhigiénikus beszámolóját olvashatják.

Folytatjuk nyereményjátékunkat: regisztráljon, válasszon és nyerjen!

  • 2020-03-24 11:43:15

Használja ki az otthon töltött idõt! Regisztráljon szakemberként vagy intézményként oldalunkon és automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban. Töltse ki adatlapját legalább kettő csillagosra április 28-ig és nyerjen Stile di Med by Fogászvilág munkaruhát!

Muszájhigiénia: várandósan se legyen terhes a fogkő-eltávolítás

  • 2020-01-12 18:17:22

„De csinos vagy!”- milyen gyakran próbálnak így kedveskedni a kollégák, a barátok és a rokonok a kismamának (aki közben saját magát sokkal inkább szokta hasonlítani egy jól belakmározott pingvinhez). Lássuk be, a várandósság – annak is főként az utolsó hónapjai – alatt a csinos a legutolsó jelző, amit őszintén magunkra illőnek találunk.

Az első díjunk

  • 2019-12-16 20:31:36

Nemrég meghívást kaptunk egy születésnapi bulira. Az ünnepelt még nagyon fiatal, még csak most múlt tíz éves, de nagyon szépen növekszik és évről évre fejlődik. Mi három éve ismertük meg és azonnal láttuk, hogy nagyon jó kapcsolatot alakíthatunk ki vele és reméljük sokáig tudunk majd együtt dolgozni. 

Fehérít? Fehér ott? Fogfehérítés döntésképteleneknek – és mindenki másnak

  • 2019-11-13 10:36:44

Hat éve kezdtem fogászaton dolgozni, először asszisztensként, majd a higiénikusi iskola elvégzése után jöttem rá, mi az, ami igazán az én világom: a fogfehérítés és a fogkő-eltávolítás. Ez az, amiben szeretnék kiteljesedni. Az évek alatt sok technikával, anyaggal kísérleteztem, és állíthatom: megtaláltam a legjobbat. Kezdjük ott, hogy hozzád vagy hozzám? Az otthoni vagy a rendelői fogfehérítés a tuti? Röviden: is-is.

Meghívás